Zeldzame Porsches gespot (GT2 RS en Speedster)

Auteur: , 36 Reacties

Porsche heeft zijn klandizie de laatste jaren overstelpt met een ware tsunami van 997's. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de 911 (997) tot een van de meest gespotte auto's op Autojunk gerekend kan worden. Een aantal Porkers is echter dusdanig in productieaantal beperkt, dat ze een vrij zeldzame verschijning op 's Heeren wegen vormen.

De laatste dagen werden, afzonderlijk van elkaar, zowel een GT2 RS als een 911 Speedster gespot. Van de minst zeldzame Porsche, de 620 pk sterke GT2 RS zijn er 500 gemaakt, en deze exemplaren hebben inmiddels allemaal een nieuw baasje gevonden. Van de Speedster worden er, met een knipoog naar de Porsche-geschiedenis, slechts 356 geproduceerd.

Porsche 911 Speedster

Beide Porkers zijn in het wit uitgevoerd (Carrara white voor de Speedster om precies te zijn) en ze werden allebei in Duitsland op de gevoelige plaat vastgelegd. Zijn er kentekenexperts in de zaal die mij het kenteken van de GT2 RS (annex bladhapper) kunnen uitleggen?

De spots zijn HIER (GT2) en HIER (Speedster) te vinden. Met dank aan Pentium en daviddewijnnl voor de spots!