Zondagmiddagvoer: Ancilla Tilia in een klassieker

Auteur: , 32 Reacties

Ja, Ancilla Tilia timmert goed aan de weg de laatste tijd. Deze Nederlandse (semi-) bekendheid (echte naam: Linde van de Leest) met een voorliefde voor rubber, lak en leer (en bijpassende siliconenmemmen) weet zich wederom in de picture te spelen met een fotosessie in een klassieke auto, waarop jullie je polsen kunnen oefenen (het vergt namelijk flink wat muis-kliks, viespeuken!).

Voor de onwetenden: waar zouden we deze blonde dame van moeten kennen? Ze werd 2 jaar geleden uitgeroepen tot meest sexy vegetariĆ«r, ze stond al eens in de Playboy, ze was te zien in een videoclip van Jort Kelder en Lange Frans (ja, echt), en bovendien presenteert ze al een tijdje het (best wel grappige) ‘Feesten met Ancillla‘. Recentelijk was ze te zien in een aantal filmpjes van de Radboud Universiteit.

Maar iemand met een echte VOC-mentaliteit kijkt natuurlijk over grenzen heen, en zo geschiedde dat Ancilla onlangs in een Amerikaanse Playboy-special te zien was. Dit keer niet in een retestrak pakje, maar in mooie lingerie, in een auto. Na Carice van Houten dus nog een Nederlandse die doorbreekt in de VS (hoewel Carice waarschijnlijk niet zo blij wordt van mijn vergelijking). Bekijk de foto’s HIERRRRR. Tot slot nog de verzameling video’s uit Nijmegen, voor de fans: