Spyshots! Wat moet BMW met dit rare ding?

Auteur: , 56 Reacties

Wat moet BMW met dit "butt ugly" ding bij hun FIZ test- en innovatiecentrum in München?

Soms weten wij het ook even niet meer. In de inbox verschenen deze spyshots met daarbij de opmerking dat men dacht dat het misschien om de nieuwe -door een BMW motor aangedreven- Wiesmann zou kunnen zijn. Welnu geloof ons, wat je elders ook leest, dit is geen Wiesmann! Maar wat is het dan wel?

De body is zo te zien die van een PGO Hemera of iets wat daarop lijkt, maar de PGO wordt gebouwd op basis van een aandrijflijn van Peugeot. Het is dus niet heel logisch dat we daar een prototype van snappen op het voor de buitenwereld afgeschermde testcentrum van BMW. Of toch wel? Want Peugeot en BMW werken samen aan hybride techniek, dat weten we zeker.

Wat we hier dus zouden kunnen zien is het eerste beeldmateriaal van een kleine hybride voorwielaangedreven BMW in de frisse buitenlucht. De body is niet relevant, waarschijnlijk is datgene wat onder die body zit véél interessanter. Dit is waarschijnlijk één van de eerste rijdende prototypes van de toekomstige 0-serie. Of zou hier toch iets anders aan de hand zijn? We horen graag jullie mening!