Gewoon gaaf: motor met Aston Martin V12

Auteur: , 46 Reacties

Schnell, schwer, brutal!

Dit is iets wat je niet elke dag ziet. Een creatieveling uit motorland heeft zijn tweewieler een niet onaardige engineswap gegeven. Eentje van het kaliber OMGWTFV12. Jeps, deze motorfiets beschikt nu over een twaalfcilinder, afkomstig van Aston Martin en goed voor 425 pk. Waarom zou je met minder genoegen nemen? En op de tank prijkt de afbeelding van Homer Simpson, met de tekst Springfield Choppers erbij. Dit alles valt natuurlijk in de categorie ‘Omdat Het Kan’.

Het opgepompte fietsje staat trouwens te koop. Een slordige 98.000 euro neertellen betekent dat jij straks op dit gevaarte naar huis mag rijden. Mits je dat aandurft. Foto van de advertentietekst staat HIERO.

Ook vonden we nog een iets ouder filmpje op de YouTube’s, waarin duidelijk wordt dat dit apparaat een gruwelijk hels kabaal weet te produceren. De vraag is alleen of dit nog een beetje te besturen valt.