Hyundai Genesis Coupe met een vleugje Mansory

Auteur: , 31 Reacties

Waar we Mansory vooral kennen van het uitbundige en extreme, zijn ze bij deze Genesis Coupe -die in opdracht van Hyundai is gemaakt- redelijk rustig te werk gegaan. Geen overdadig spoilergeweld en afzichtelijke kleurencombo's, maar een bescheiden tuningspakketje. Zo kan het dus ook.

Als basis werd een matwitte Genesis Coupe gepakt. Daaraan werd toegevoegd: bumpers, sideskirts en een diffuser op het achterwerk. De voorwielen tellen nu 20 inch, achter zijn er 21 inch exemplaren onder geschroefd. Onder de kap ligt een ongewijzigde viercilinder met 214 pk. Al met al wordt ‘ie er (voor de verandering) niet lelijker op.

De binnenkant wordt opgeleukt met Recaro’s die je beter op de plek houden (handig met driften, het is immers een RWD) en er wordt een soundsysteem van Pioneer aan toegevoegd. Verder strooien ze er met carbonfiber en hebben ze in Essen een chick bij de auto gezet om je aandacht te trekken. Dat is gelukt.