Maandagavond Quiz: herken de logo’s!

Auteur: , 162 Reacties

Zo, stelletje betweters en alleskunners. Dus jullie menen serieus verstand van auto's & automerken te hebben? Bewijs dat dan maar even met deze Ultieme Autologo Quiz.

We kregen dit quizje toegestuurd van vaste bezoeker @As_long_as_it_is_fast. Het bestaat uit een overzicht van 57 logo’s waarbij je dient te raden welke merknaam erbij hoort. Als je het goede antwoord invult onder het juiste logootje wordt ‘ie vanzelf groen. Easy peasy voor de gearheads die jullie zijn, toch?

Na een aantal dagen zwoegen heeft jullie redactie het voor elkaar gekregen om de autologoquiz der quizen te kraken. Quizmaster Robbie (aka Robbiepedia) had ze allemaal vrij snel goed. De rest volgde iets later. Vooral nummertje 23 was verdomd lastig om te raden.

Maar de bal ligt nu bij jullie. Doe de quiz en vertel eerlijk in de comments hoeveel je er goed had. Veel succes & wie spiekt krijgt een 1. Autologo’s raden kan HIERRR.