Is dit de nieuwe De Tomaso SLC?

Auteur: , 26 Reacties

Als fan van de Pantera droom ik al jaren van een wederopstanding van De Tomaso. Met deze scans lijkt die droom uit te gaan komen maar het is niet echt waar je als liefhebber van droomt.

De eerste plaatjes van de nieuwe “SLC” geven weinig duidelijkheid maar tonen zeker geen dikke tweedeurs sportcoupĂ© in de stijl van de Pantera. Zoals verwacht, maar je blijft er toch een beetje op hopen. Wat je hier ziet zijn waarschijnlijk onderdelen van een SUV-achtige crossover unit, zoals we eerder al meldden. Het Italiaanse magazine Quattroruote plaatse deze foto’s in hun laatste uitgave, het doorgaans goed ingelichte Jokeforblog wist de beelden te scannen.

Het lijkt er dus op dat het de Europese Unie niet gaat lukken de wederopstanding tegen te houden en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we kennis mogen maken met een nieuw model van dit prachtige merk. Laten we hopen dat de SUV genoeg geld in het laatje brengt om de productie van een nieuwe Pantera te bekostigen.

De Tomaso scan
De Tomaso scan
De Tomaso scan