Gespot: de Nissan Juke Nuke’m

Auteur: , 111 Reacties

Het is zover. De Nissan Juke staat op Nederlands kenteken en is gespot in het wild. Wat Nissan een crossover noemt kan ook vele andere namen krijgen. Weinig positieve namen schieten mij echter te binnen. De reden dat de Juke gespot is, is waarschijnlijk vanwege de lelijkheid ervan.

Niettemin staat deze bak wel mooi voor de deur van een trotse eigenaar. En stiekem kan ik me ook voorstellen dat het best een goede keuze kan zijn.

Oerlelijk of vernieuwend, we hebben het er al eerder over gehad. Ik vermoed dat een voetganger of fietser die aangereden wordt zonder kleerscheuren weer zijn of haar weg kan vervolgen. Met al die rondingen kan niemand ergens achter blijven haken.

Waar heeft de ontwerper inspiratie opgedaan? Ik zie achterlichten van een Kia Cee’d Station / Volvo VC 90? De snuit is een clownsgezicht van een Peugeot?

Straks gaan ze ons nog verblijden met een Juke cabrio?

Enfin, met dank aan ferrucio voor de spot!