Dita von Teese verkoopt ’39 Chrysler New Yorker

Auteur: , 17 Reacties

Toen Dita onlangs werd gezien in een BMW Z4 sprak ik de wens uit haar met een mooie oude Amerikaan te zien. Welnu, het is geen Corvette geworden, maar ze heeft wel een manier gevonden om aandacht te genereren voor haar klassieke Chrysler op eBay!

Dita had dus wel degelijk een fraaie oude Amerikaan in de schuur staan, maar die is gewoon niet meer geschikt om de boodschapjes mee te doen en ze is ‘m na 13 jaar zat. Het gaat om een Chrysler New Yorker uit 1939 in stemmig bruin. De auto staat te koop op eBay en je kan nog 4 dagen je bod uitbrengen.

Momenteel staat de teller op 7600 dollar, en voor dat geld krijg je niet alleen de Chrysler maar ook een persoonlijk gesigneerde foto van het pin-up model met de New Yorker. Mieters, maar wij vonden dat jullie net zo goed recht hadden op foto’s van Dita en haar auto. Bij deze!