Project Kahn Range Rover Evoque powered by Cosworth

Auteur: , 21 Reacties

Zodra er weer een nieuwe model van Land Rover op de markt verschijnt weet tuningsboer Afzal Kahn niet hoe snel hij zijn 'ontwerpers' aan het werk moet zetten om een bodykit en wat velgen te laten ontwerpen.

En sinds kort werken ze ook samen met het roemruchte Cosworth voor wat extra pit onder de motorkap. Helaas heeft Kahn op dit moment nog niet meer vrijgegeven dan bovenstaande (lekker uitziende) teaser, maar dat duurt als het goed is niet lang meer. En als uberhippe PC Hooft tijger wil je natuurlijk wel een Evoque met extra kracht onder de motorkap (een viercilinder is al zo schraal) en dikke velgen.

Ik begrijp alleen niet waarom ze het 5-deurs model genomen hebben, maar daar zal ongetwijfeld een of andere duistere reden achter zitten.