Video: Volga Siber maakt een slippertje

Auteur: , 46 Reacties

Wij kennen hier de Chrysler Sebring, in Rusland hebben ze de Volga Siber. Een auto die bijna identiek is aan de Sebring (vorige generatie), maar dan met een iets ander uiterlijk. En om 'm Russia-proof te maken kreeg de Siber stijvere vering en meer bodemvrijheid. Nog nooit van gehoord? Dan hebben we nu een aardig filmpje om kennis te maken met deze bolide.

In de hoofdrol een Volga Siber met draaiende dashcam. De bestuurder heeft schijnbaar haast en passeert daarom een aantal voorliggers. Niets mis mee, op het eerste gezicht. Maar de omstandigheden zijn blijkbaar niet ideaal voor een dergelijke inhaalmanoeuvre. Nadat hij op het laatst drie auto’s passeert gaat het dan ook goed mis. Uitbrekend achterkantje, corrigeren, iets teveel corrigeren en vervolgens een paar bomen toucheren. En alles staat op VIDEO. (via)

Video: Volga Siber maakt een slippertje