Pool crasht splinternieuwe Carrera 4

Auteur: , 70 Reacties

Om even in te haken op het vorige topic: 'drive it like you stole it' werkt in Polen kennelijk iets minder goed dan in de Emiraten. Of zou het er iets mee te maken hebben dat de bestuurder van bovenstaande 911 pas achttien was? Feit is dat hij een gloednieuwe 997 heeft getransformeerd in twee halve Porsches, en dat hij er twee gebroken benen aan heeft overgehouden. En dat is aardig 'kurwa'.

Wellicht was de bestuurder een beetje in de war, en dacht hij dat de nieuwe snelheidslimiet van 140 km/u overal van kracht is in plaats van alleen op de snelweg. Erg hard is het in ieder geval wel gegaan, en de jongen mag van geluk spreken dat hij er alleen met een ‘Schumachertje’ van af is gekomen.

Het voorval gebeurde in de buurt van Krakau, en een overzicht van de ravage kan je op deze website bekijken. Filmpje staat hier. (via GTspirit)

911-crash

911-crash