Prijs van BMW 1 Serie M Coupé (uitverkocht voor 2011)

Auteur: , 97 Reacties

Yep, de goedkoopste M is reeds uitverkocht voor dit jaar.

De BMW 1 Serie M Coupé heeft In Nederland een consumentenprijs van € 79.950,- en wordt op 30 april officieel geïntroduceerd. Vanaf dan start de levering. De 1M heeft een twinturbo 3.0 zes-in-lijn die er 340 pk en 450 Nm uitperst, daarmee ga je in 4,9 seconden naar de 100 km/u. Of dat echt spannend genoeg is voor een “M” dat moeten we eerst nog maar eens zien. In ieder geval oogt het redelijk dik, voor een 1 Serie althans.

Op verzoek van klanten zou er een extra complete standaarduitrusting aanwezig zijn, denk daarbij aan 19″ M lichtmetaal, sportstoelen, M3 stuur met M-knop en Multi function, M Dynamic Mode, Servotronic, Mechanical differential lock, Cruise control, Leather Boston w/ contrast stitching orange en “Interior color differentiation: Alcantara anthracite w/contrast stitching orange on interior trim, door panel, instrument cluster shroud, gearshift/handbrake lever gaiter”.

De Nederlandse standaarduitrusting is als volgt, inclusief Metallic paintwork (Valencia Orange / Sapphire Black).

0507 Park Distance Control (PDC) rear
0430 Interior and exterior mirrors with automatic anti-dazzle function
0521 Rain sensor and automatic driving lights control
0473 Armrest front
0302 Alarm system
0609 Navigation system Professional
6FL USB audio interface
0620 Voice control
0633 Preparation for mobile phone Business with Bluetooth interface
6NF Extended connectivity of the music player in the mobile phone
0676 HiFi loudspeaker system