Nieuwe BMW M5 gespot op Schiphol

Auteur: , 42 Reacties

Aangezien BMW nog steeds niet zo lief is geweest om de nieuwe M5 te onthullen moeten we het nog steeds doen met spyshots. En nu is er voor het eerst een prototype van de nieuwe M5 gespot op Nederlandse bodem.

Een exemplaar met zeer weinig camouflage is gespot in de buurt van een vliegtuig. Waarschijnlijk klaar om vervoerd te worden naar een extreem hete of koude plaats op aarde, want zo’n M5 moet natuurlijk wel onder de meest gruwelijke omstandigheden getest worden (ik meld me graag aan als vrijwilliger). De onthulling van de M5 zal overigens niet heel lang meer op zich laten wachten gok ik zo. Zullen we inzetten op een onthulling in Geneve? Fingers crossed!

Meer foto’s op autojunk.

PS Die subtiele spoiler op de kofferklep was mij nog niet eerder opgevallen. Jullie wel?