Porno bedrijven, rijbewijs krijgen

Auteur: , 56 Reacties

Gevalletje out of the box denken? In ieder geval een vruchtbaar idee van een hardwerkende ondernemer. In ruil voor sex krijg jij net zo lang les tot je het rijexamen gehaald hebt. Los van de indianenverhalen hoe sommigen hun rijbewijs hebben gehaald toch een vrij nieuw concept.

Dat het aanslaat blijkt uit het aantal steden waar de service van rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl beschikbaar is (KLIK) en vooral ook waar de lessen voorlopig vol zijn. Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland hebben voorlopig geen plek voor nieuwe leerlingen. Ook een rijinstructeur heeft maar zó veel behoeften.

Naast de beperkte plek op dit moment lijkt dit unieke les-concept voorlopig alleen aangeboden voor hetero vrouwen en binnenkort (homofiele) mannen. Nog geen Bikini Driving School Plus helaas.

De vraag komt bovendrijven hoe slecht een carrière als rijinstructeur is voor je relatie. Dagenlang eenzaam in de auto, steeds wisselende contacten. Je leert de meeste mensen slechts oppervlakkig kennen. Of dit de oplossing is? Voor die ene nymfomane misschien wel, de kundigheid van de instructeur lijkt echter ernstig op de proef gesteld.

Met dank aan Vreddy_B voor de TIP!