Volkswagen Golf R-Line Edition

Auteur: , 39 Reacties

De geruchten over een volgende generatie Golf (Golf VII) worden steeds sterker, de auto zou volgend jaar onthuld worden en vlak daarna bij de dealer staan. Dus is het tijd voor wat aanbiedingen van het "oude" model.

De Golf R-Line Edition heeft de Golf Highline als basis. De R-Line Edition heeft echter wat extra opties, waaronder 17-inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel, xenon verlichting met LED dagrijverlichting LED-achterlichten, een radio-navigatiesysteem RNS 510, alarm plus en telefoonvoorbereiding. Verder is de Golf R-Line Edition voorzien van bumpers, dakspoiler en sideskirts in R-Line-uitvoering. In het interieur zien we het R-line multifunctionele sportstuur, de R-line decorinleg, aluminium look pedalen, zwarte hemelbekleding en Kyalami-stoelbekleding. De extra uitrusting vertegenwoordigt een waarde van 6.340 euro, maar de Volkswagen-dealer factureert slechts 3.850 euro. Netjes, maar voor dat geld kun je bij de lokale tuningboer vast ook wat leuke aftermarket accessoires uitkiezen?