Ford neemt wraak: F-150 parkeert op Ferrari 458

Auteur: , 51 Reacties

Ford pikt het niet dat Ferrari hun typenaam jat! De F-150 is al jaren een populaire pickup in Amerika, die naam plak je dus niet op je F1 bolide. Een passende straf? Boemklats, een pickup op je Italiaanse supercar.

Met je flinke Ford F-150 en bijbehorende bodemspeling is het een eitje om de neus van een Ferrari 458 te bestijgen en dat is dan ook wat deze Amerikaan heeft gedaan. Of de eigenaar van de Ferrari het kan waarderen? Nou nee, niet echt. De 458 gaat dus niet alleen ten onder aan brand maar ook aan de combinatie van wraakgevoelens en het ontbrekende talent voor het besturen van auto’s van medeweggebruikers in de Verstatigde Eenden.

De Ferrari had overigens nog geen 500 mijl op de teller en de eigenaar had ‘m twee weken in bezit. Ouch.