Video: wat krijg je als Australiërs los gaan op een busje?

Auteur: , 28 Reacties

Werkelijk niets aan de buitenkant doet je vermoeden wat voor beest schuil gaat in dit busje. Het imperiaal zit er zelfs nog op! Loodgieter/schilder accessoires incluis. Wat doet dat op een dragstrip?

Doorgaans kan je een busje op twee manieren ervaren. Ze zitten tot vervelens toe voor je, op de linkerbaan, met net iets minder dan 130km/u. Traag accelereren maar sturen alsof ze de grip van een F1 auto hebben. De tweede ervaring die je kan hebben? Continue op je bumper plakken met iets meer dan 120km/u, niet inhalen, zenuwachtig op het gas. Het hangt er helemaal vanaf in wat voor bui jij bent waar het busje zit.

Voor of achter, busjes zitten in de weg. Daar komt nog bij dat je er niet doorheen kan kijken. En het zijn er veel. Waren er maar meer zoals dit Australische knutselproject. Dit busje, met V8, rijdt de “Quarter Mile” in iets meer dan 11 seconden. In die range opereren de Ferrari F40 en Nissan GT-R! Bekijk de video op autojunk.nl.

Mitsubishi L300 fullboost indeed