Russen klussen een vette hotrod

Auteur: , 36 Reacties

De meeste fameuze carrosserie bouwers zijn voor de tweede wereldoorlog al over de kop gegaan, of doen dat binnenkort. Zelf aan de slag gaan is dan misschien een alternatief. Deze Russen hebben hun eigen custom gebouwd geplamuurd.

Deze mannen zagen volgens mij een Toyota product (Lexus LS?) in stukken waarna ze er hééééél veel plamuur, fiberglas en andere klei-achtige materialen op plakken. Na heel lang schuren en stof snuiven is weer een opvallend Russisch project dat het daglicht ziet. Niet ieder budget is groot genoeg om een Ferrari te verbouwen, daarom is het extra knap dat ze zoveel bereiken in de loods van een oud-ijzerhandel. Dat de voorzijde veel te lomp is geworden is ze vergeven. De gemiddelde Poolse stukadoor kan hier nog een puntje aan zuigen! (via: izismile)

In de Gallery kun je het klusproject bekijken!

Met dank aan Fabien voor de tip!