Bruut! Dartz Prombron Black Russian China Edition

Auteur: , 23 Reacties

Sinds kort zijn onze favoriete asobakkenbakkers van Dartz een samenwerking aangegaan met een Chinese partij. En om dit heugelijk feit te vieren hebben ze een extraspeciaal modelletje van de befaamde Prombron uitgepoept. Maak kennis met de 'Black Russian China Edition'. Kijk, dat is nog eens een pakkende naam.

Dat de SUVjes van Dartz flink aan de prijs zijn, dat weten we. Doorgaans ben je minimaal een 1mio euro kwijt voor een beetje Prombron. Maar voor dat geld krijg je echter wel een zwaar gepantserde vierwieler met een zeer hoge awesomeness-factor terug. Deze uitvoering voor de Aziatische markt is uitgevoerd met kogelwerende ramen, 22 inch velgen die eveneens het nodige wapengekletter kunnen tegenhouden en een uitlaat gemaakt van wolfraam.

Onder de matzwarte kap ligt een kneiter van een diesel V8-blok (8.1L, 450 pk, 850 Nm) en het interieur van deze bak is uitgevoerd met een audiosysteem van Rogue en extra kevlar-bepantsering. Zo kun je ongestoord naar je favoriete Russische rocknummers luisteren terwijl je met gemak een warzone, mijnenveld of Amsterdam West doorkruist. Verder zien we een groot navi-scherm in het interieur, LCD’s in de hoofdsteunen en lederen bekleding. Een prijskaartje voor deze speciale Prombron is nog niet bekend gemaakt. (via GTspirit)