Ferrari FF configurator is live!

Auteur: , 57 Reacties

Zin om je uit te leven op het nieuwste stijgerpaardje uit Maranello? Mooi. Want de site van Ferrari heeft vandaag een update gekregen waardoor het nu mogelijk is een FFje compleet naar wens in elkaar te configureerbatsen. Dus hup, aan de slag. Wie de lelijkste weet neer te zetten krijgt een virtueel schouderklopje van ene C. Harris.

De vierzits Ferrari Four komt met vele opties en kleurkeuzes. Het lichtmetaal is verkrijgbaar in drie vormen (de minst fraaie staat hierboven afgebeeld) en het interieur kan tot in de puntjes worden afgestemd op jouw smaak. Niet dat je er trouwens erg veel aan hebt, zo’n configurator. De oplage van de FF voor 2011 (800 V12-powered 4WD’s) is al compleet vergeven. Liefhebbers zullen tot medio volgend jaar moeten wachten voordat je de 660 pk sterke Italiaan kunt afhalen. En wil je de auto op NL-platen hebben, dan mag er 4,4 euroton voor worden betaald.

Without verder gedoe: check de configurator op Ferrari.com. Uw pareltjes van afbeeldingen verdienen vast en zeker een plekje op Autojunk, dus uploaden die hap.