Video: Mercedes C63 AMG Coupe

Auteur: , 30 Reacties

Ben jij ook zo benieuwd hoe de nieuwe C63 AMG Coupe klinkt?

Vannacht konden we jullie al de eerste foto’s laten zien van de gloednieuwe RS5 killer van Mercedes. Om deze zondag af te sluiten hebben we ook nog eens een gelikte video voor jullie. De 2-deurs C63 AMG krijgt net als zijn 4-deurs broertjes een 6.2 liter grote V8 onder zijn gebobbelde motorkap, welke er 457 pk/600 Nm uitperst en daarmee in 4,5 seconden naar de 100 sprint. Wil je nog sneller gaan? Dan kan dat, want Mercedes heeft ook nog het zogenaamde AMG Performance Package. Daarmee krijg je 30 pk extra en sprint je in 4,4 seconden naar de 100.

Nederlandse prijzen van de C63 AMG Coupe zijn nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat die prijs zal liggen tussen die van de sedan en de estate. Ik gok zo’n 112.000 euro. En als de C63 AMG Coupe leverbaar wordt in juli van dit jaar dan zal er ook direct een “Edition 1” introductiemodel verschijnen.

UPDATE: De Nederlandse prijskaartjes zijn inmiddels bekend.

Mercedes C63 AMG Coupe video