G-Power tilt de BMW M3 GTS van 450 naar 720 pk!

Auteur: , 50 Reacties

Yeah baby, zo kennen we G-Power! Geen lullige ingreepjes waarbij er 50, 100 of misschien zelfs 150 pk wordt gewonnen, maar gewoon 270 paarden toevoegen aan de bestaande kudde van 450 paardekrachten, om uit te komen op een gruwelijke 720 pk.

G-Power had eerder al aangekondigd voornemens te zijn zich aan de exclusieve BMW M3 GTS (slechts 150 exemplaren) te vergrijpen. Toen was het beoogde vermogen nog niet bekend en hielden we rekening met ongeveer zeshonderdzoveel pk, maar dat zijn er dus een verbluffende 720 geworden.

De benodigde ingreep was niet eenvoudig. De 4,4 liter grote V8 werd met 10 procent vergroot en er werd een knoepert van een supercharger gemonteerd. Daarnaast ongetwijfeld nog een hele waslijst met modificaties en tweaks om de wilde kudde in het gareel te houden. Harde prestatiecijfers heeft G-Power nog niet, maar heeft eigenaren van de 620 pk sterke Porsche 911 GT2 RS gewaarschuwd hun borst alvast nat te maken.

G-Power BMW M3 GTS

Met dank aan Dennis voor de tip