Chrysler 300 FatChance, best mooi

Auteur: , 32 Reacties

Moeten we dit nu Chrysler 300 of Lancia Thema noemen? Ik kom er niet uit. In ieder geval is er aan dit exemplaar flink 'getuned', in opdracht van Chrysler zelf.

De “FatChance 2.0” is een project van John Fortuno die met zijn eerste “FatChance” blijkbaar de aandacht van Chrysler wist te trekken. In Amerika zijn ‘customizers‘ een vrij belangrijke doelgroep voor de 300, daarom geeft Chrysler vast een opzetje. Tot een productieversie zal het niet snel komen, ze mikken vooral op veel jaloerse blikken.

Aan de carrosserie zijn verder weinig aanpassingen gedaan. Er is vooral met kleuren gespeeld en de auto is natuurlijk een stuk lager gezet. Het zet het 300 (of Thema?) design in ieder geval in een ander daglicht. Zo lomp is dat ontwerp ook weer niet, toch?

Lancia kan van dit concept leren dat ze haar Thema ook kunnen verlagen. Niet te grote wielen (kleiner dan hierboven) en iets dichter bij de grond ziet de auto er meteen sierlijker uit. Zeker als je hem naast de eerste Thema zet. (via carscoop)