Heel stoer! Op wintersport in een klassieke Kever

Auteur: , 41 Reacties

Kijk, zo gingen mensen vroeger dus op wintersport. Je hoeft dus niet perse in een A6 Avant met Quattro, verwarmde stoelen, skibox en een navigatiesysteem naar de Alpen te crossen. Je kan ook gewoon je ski's achterop een Kever binden en vlammen met die bak.

Nou ligt er gelukkig op dit moment bijna geen sneeuw meer in de meeste skigebieden en dus zal het geen probleem zijn om over de lokale wegen te glijden op je Kever (zonder winterbanden?). Ook is het een voordeel dat het niet zo koud meer is, want heel erg goed is de verwarming van zo’n Kever natuurlijk niet.

Of deze Kever echt onderweg is naar de sneeuw durf ik gezien de leeftijd van de ski’s overigens wel een beetje in twijfel te trekken. We kunnen hier natuurlijk ook te maken hebben met iemand met gevoel voor humor. Of een voorliefde voor retro accessoires.