Hollandse glorie? Soleil Anadi

Auteur: , 19 Reacties

Het zijn voornamelijk buitenlandse luxemerken die de beursvloer in Monaco domineren, maar de show heeft ook een Nederlands tintje. De Soleil Anadi beleeft er zijn primeur, gestyled door Ugur Sahin Design.

Ugur Sahin kenden we nog van met name de schitterende Corvette Z03. Op dit concept heeft zijn team van coachbuilders nog een paar jaartjes geschaafd, et voila: de Soleil Anadi, een wagen die gereed is voor (gelimiteerde) productie. Overigens is het geen 100% Nederlands product, want

Onder de motorkap vinden we een motorblok uit de Corvette C6, dat getuned is naar om en nabij de 650 pk, net iets meer dan een ZR1 dus. Verantoordelijk voor de totstandkoming van dit alles zijn Sahin, Axel van Mourik (een partner in het bedrijf), en een Indiase eigenaar, die woonachtig in New York is. Op deze foto kan je ze alle drie bij elkaar zien (en dan mag jij raden wie wie is).

Naast de live-gallery vind je hieronder officiële shots en de gallery van de Z03 als vergelijkingsmateriaal. Meer informatie op de officiële website. Veel klikplezier gewenst!