MTM Audi R8 V10 S.W.A.T style

Auteur: , 16 Reacties

Op het Top Marques-feestje mag ook uiteraard het tunersgilde niet ontbreken. MTM speelt zich in de kijker met een R8 V10, voorzien van een glimmende S.W.A.T.-wrap.

Als je als fabrikant of tuner eens iets anders wilt doen om je auto te promoten, dan wordt er meer dan eens teruggegrepen op een motiefje dat te maken heeft met de wetshandhaving. Misschien is het omdat de politie in landen als de V.S. en Duitsland nog wél een stoer imago heeft om trots op te zijn, want we zagen het al eerder met bijvoorbeeld de CLS 63 AMG en een heuse Polizei-MINI (voor stoere agentes).

MTM R8 SWAT

MTM heeft zijn 777 pk sterke R8 V10 weer eens van stal gehaald, en om een beetje fris en origineel te blijven is de 100% chromen wrap er dit keer van af gepeuterd, en heeft plaats gemaakt voor een S.W.A.T-thema, in samenwerking met een Franse folieplakkert. Een heel team gaat er niet in passen, maar misschien is dit een passende beloning voor de agent van de maand.