Parkeerfaal gespot: Cuore overdwars

Auteur: , 34 Reacties

En toegegeven, met een Rolls-Royce is er geen kunst aan, maar met een Daihatsu'tje dubbel parkeren is een hele prestatie. Dus eigenlijk verdient de man/vrouw geen parkeerboete, maar een medaille.

Bovenstaande foto werd gemaakt in Wassenaar, en dat biedt voer voor speculatie. In Wassenaar rijden per slot van rekening bijzonder veel erg grote CO2-brakers rond, en dan kan je als Alto-rijder nog wel eens last krijgen van een ‘small man syndrome’. Speelt dit je te veel parten, dan ga je dwarsliggen, letterlijk en figuurlijk.

Maar waar deze Calimero in Zuid-Holland een uitzondering vormt, pakken ze het in onze hoofdstad heel anders aan. Daar zet iedereen zijn voiture gewoon consequent buiten de parkeervakken in de garage. Die Amsterdammers laten zich natuurlijk door niemand de wet voorschrijven, kom nou!

Parkeren in Amsterdam

Met dank aan Wesley en Svennie voor de spots!