Dagdromen over een BMW Z4M Shooting Brake

Auteur: , 57 Reacties

Een BMW Z4M Shooting Brake als spirituele opvolger voor de Z3 Coupé. Waarom heeft BMW onze wens nog steeds niet vervuld?

Twee woorden: Natalie Portman. Volgens ons aller Ricardo geen klassieke schoonheid maar hij kan er wel een trucje op. Als zijn vriendin het niet in de gaten heeft tenminste, maar dat terzijde. Zo is het ook met de Z3 Coupé: geen mooie auto, maar wel lekker. Misschien zelfs een tikkeltje fout, maar who cares! En daarom willen we een Z4 Coupé. Of Shooting Brake, want dat was de Z3 Coupé eigenlijk ook. En als we dan toch aan het dagdromen zijn, dan maar meteen de dikste versie: de Z4M coupé.

Een jaartje geleden lieten we al eens een impressie maken en dat hebben we nu nog eens dunnetjes over gedaan. Bart ten Hoeve heeft zich voor ons even uitgeleefd op een prettige derrière voor een permanent dichte versie van de Z4. Mooi? Op een tikkeltje foute, lekkere manier wel. Of wilde je soms beweren van niet?