Mille Miglia 2011: Ferrari’s rijden meisjes omver

Auteur: , 64 Reacties

Het is je misschien ontgaan, maar vandaag is in Italie de jaarlijkse Mille Miglia van start gegaan. Dat ging echter niet zonder slag op stoot. Gisteravond was er voorafgaand aan de start namelijk nog een "Ferrari tribute Mille Miglia". Oftewel een hele stoet Ferrari's die richting de start scheurden. En dat ging niet helemaal volgens plan.

Een 575M Maranello en een 360 Challenge Stradale kwamen met elkaar in botsing en een van de auto’s schepte twee meisjes (17 & 27 jaar) die langs de kant stonden te kijken. Een van de meisjes schijnt er ernstig aan toe te zijn en beide meisjes zijn opgenomen in een lokaal ziekenhuis. Ze schijnen in elk geval allebei meerdere beenbreuken te hebben. Of de chauffeurs van de Ferrari’s simpelweg “overmoedig” waren of dat er een andere oorzaak was voor het ongeluk is nog niet duidelijk. Maar een sneu ongeluk is het zeker. (via: leggonline.it)