Video: TopGear scheurt over het circuit van Monaco

Auteur: , 26 Reacties

Enkele dagen geleden werd het illustere TopGear Trio al gespot met een setje snelle stadsrakkers in Italie en nu blijkt dat ze onderweg waren naar Monaco! Want in welk stad(je) kan je immers beter een stel opgefokte auto's aan de tand voelen? En heel toevallig was er dit weekend een circuit aanwezig...

En als we zien wie de passagiers zijn van James, Richard en Jeremy dan weten we ook meteen waarom het gelukt is om over het circuit van Monaco te beschikken. De passagiers zijn namelijk Bernie Ecclestone, Flavio Briatore en Christian Horner (teambaas Red Bull) en het lijkt erop dat ze de presentatoren wat tips proberen te geven. Of het zin heeft? Dat kan je zien in onderstaande video.

Het volledige verslag met deze opgefokte stadsauto’s zullen we ongetwijfeld in het nieuwe seizoen voorbij zien komen. Dat start “ergens in juni“, wanneer precies is nog een staatsgeheim.

TopGear @ Monaco 2011 GP

Met dank aan iedereen voor de tip!