Ghetto pimpin’: Audi Q7 op 32 inch

Auteur: , 58 Reacties

Dachten we eerst nog dat 30 inch de maximale velgmaat uit de categorie "belachelijk groot" was dat onder een Audi Q7 kon worden gefrommeld, confronteert Autoblogger ons opeens met een filmpje van een rollende Asobak met 32 inch bling in de uitvergrote wielkasten. Om stil van te worden...

Deze Amerikaanse subcultuur is nog altijd springlevend als je het ons vraagt. In bepaalde steden vind je nog steeds de talloze rimshops waar autoliefhebbers hun vierwielers van heftig chroom laten voorzien. Sla onze Gespot in Atlanta-reportages er maar op na. Maar je kunt het overdrijven. Bijvoorbeeld door alle comfort en ‘rijdbaarheid’ overboord te flikkeren, de wielkasten een stuk naar buiten schoppen, er 32 inch chroomspul onder leggen en daar dan respect mee afdwingen bij je homies, ofzoiets.

Bekijk dit rollende statusobject op Autojunk, en wellicht is het beter voor je gemoedstoestand als je het geluid uitzet…