Video: Aston Martin Virage vs Mercedes SLS AMG

Auteur: , 66 Reacties

Je zou kunnen beargumenteren dat de nieuwe Aston Martin Virage eigenlijk vlees noch vis is. Hij is niet zo hardcore als een DBS en ook niet zo'n soepele GT als een DB9. Het is een beetje, tsja wat is het eigenlijk? Daarom leek het AutoExpress wel een goed idee om een uit te vogelen hoe de Virage zich verhoudt tot een sportauto zoals de Mercedes SLS AMG. Valt de Aston keihard door de mand? Of weet hij zijn mannetje te staan?

Aston Martin roept heel hard dat “als het plaatwerk” van de Virage anders is ten opzichte van de DB9, maar volgens mij is het gewoon een soort mix & match tussen het plaatwerk van de DB9, DBS & Rapide. Heel veel echt nieuwe elementen kan ik namelijk niet ontdekken aan de Virage.

De SLS AMG hoeft verder geen toelichting meer te krijgen lijkt mij zo. Die auto is inmiddels zo uitgebreid gesproken dat de meeste van jullie waarschijnlijk in staat zijn om zelfs midden in de nacht de specificaties op te dreunen. Gaat het de halfbakken Aston lukken om gehakt te maken van de gullwing Mercedes? Bekijk het hieronder.