Crashvid: daar ga je dan met je symmetrical awd

Auteur: , 48 Reacties

Zo sta je een amateur race te bekijken, probeert er opeens een Subaru Impreza over de muur te springen.

Als het misgaat met vierwielaandrijving dan gaat het meestal ook goed mis. De grens ligt nu eenmaal wat verder weg. De extra grip maakt dat ook mindere coureurs een heel eind kunnen komen maar op een gegeven moment houden ze het niet meer in de hand. Dat is zo met een Lamborghini Murcielago en dat is zo met een eenvoudige Subaru Impreza. Dit voorval gebeurde op een circuit in Canada.

Hoewel het een beste klapper is en er weinig rolkooi en veiligheid aanwezig lijkt maken besturuder en publiek het achteraf goed. Geschokt, wellicht sacherijnig maar er zijn geen gewonden gevallen. Gelukkig maar want met een beetje extra vaart hadden de voorwielen de auto wel over de muur getrokken. (via carscoop.blogspot.com)