Bestel eens een Audi Q3 via Twitter

Auteur: , 29 Reacties

Serieus. Als je een Audi Q3 wil hoef je alleen maar een Twitter account te volgen en een berichtje naar Audi te sturen. Kost niet eens geld dan, die Q3. Komt gewoon voor je deur te staan, nieuw geleverd in de originele verpakking!

Addertje onder het gras? Natuurlijk! Het gaat hier om een marketingstunt van Audi. De Q3 gaat op 15 juni “on tour” namelijk, waardoor je alvast kennis kan maken met de te heet gewassen Q5. Door het speciale account van Audi te volgen op Twitter en een bericht te sturen met de tekst “Stuur de #AudiQ3ontour bij mij langs in [vul plaatsnaam in]” maak je kans op een persoonlijke kennismaking bij jou in de straat. Als je vervolgens ook nog even op de foto gaat en dat op je Facebookpagina mikt maak je kans op drie weken gratis rijden in de Q3.

Nederland heeft iets met de Q3, na de primeur op Hollandse bodem kan je nu tussen 15 en 24 juni de auto voor de deur laten parkeren in een soort mobiele showroom terwijl de auto pas een marktintroductie krijgt in september. Die showroom wordt overigens helaas gesleept door een Q7 als we bovenstaande foto moeten geloven. En da’s jammer want ik had hem liever vergeleken met een Q5, waarmee ik de verschillen nog bijna niet heb kunnen ontdekken. Filmpje!