Video: Hamilton wisselt met NASCAR coureur

Auteur: , 44 Reacties

Gisteren kon Formule 1 brokkenpiloot coureur Lewis Hamilton eindelijk eens ervaren hoe het is om in een echte raceauto te zitten (vanuit Amerikaans oogpunt dan). Hij komt op het circuit van Watkins Glen namelijk wat rondjes afleggen in de Chevrolet Impala NASCAR raceauto van Tony Stewart. En Stewart mocht wat rondjes doen in de McLaren MP4-23 van Lewis.

Olieboer Mobil 1 leek het wel aardig om deze twee coureurs een zogenaamde seat swap te laten doen (weer eens wat anders dan een wife swap). En het meest opmerkelijke aan deze actie is misschien wel dat we er achter zijn gekomen dat een NASCAR auto niet alleen maar linksaf kan, maar ook bochten naar rechts kan maken. Wat videobeelden en foto’s van dit evenement kan je hieronder bekijken:

Complete reportage van Speed TV