Reminder: Top Gear S17E02: 21:00, BBC2

Auteur: , 30 Reacties

Het is weer zover! Vanavond zullen we getrakteerd worden op de tweede aflevering van het 17e seizoen TopGear. Wat kunnen we allemaal verwachten? We zien dat James May een onwijs soepele glijbaas is (zie bewijs hierboven) en er zit een Noble in de show, maar dat is naturlijk niet alles.

James May mag los op het TopGear circuit in de nieuwe Aston Martin Virage. Ook zien we eindelijk alle beelden van de trip door Europa die ons geliefde trio gemaakt heeft met hot hatches. Uiteraard inclusief een rondje over het circuit van Monaco.

En die Noble die in de show zit? Dat is niemand minder dan Ross Noble, inderdaad een komiek en niet de gloednieuwe Noble M600.

Wil je nog meer weten? Dan kan je deze voorbeschouwing van Jeremy Clarkson even bekijken.