Thaise bomexpert doet The Hurt Locker na [video]

Auteur: , 24 Reacties

Zonne grote vuurbal jonguh! BAM!!!!!

Ok, ok, er is geen vuurbal te zien, maar het is toch best heftig om deze exploderende Honda Civic te zien. Zeker als je weet dat een Thaise bomexpert er met zijn neus bovenop staat. De beste man overleeft wonder boven wonder deze ontploffing waarbij in totaal 7 politieagenten gewond raakten, maar niemand komt gelukkig om het leven.

Verder is het werkelijk bizar om te zien dat de alarmlichten van de Civic spontaan beginnen te knipperen na de ontploffing. Zou elke Honda soms een ingebouwd systeem hebben dat explosies herkent en daarna de knipperlichten aangezet? Het is in mijn ogen ├╝berhaupt een wonder dat die knipperlichten nog werken na zo’n vernietigende explosie. (via: autoblog.com)

Beelden van de indrukwekkende explosie kan je hieronder bekijken:

Opgeblazen Honda Civic

De aanslag is waarschijnlijk gepleegd door moslim fundamentalisten in verband met de verkiezingen die dit weekend in Thailand zijn. De verkiezingen zijn gewonnen door de partij van Yingluck Shinawatra die daarmee de eerste vrouwelijke premier van Thailand zal worden.