Video: Ruben Nicolai keihard aangereden

Auteur: , 100 Reacties

Na weken van vooraankondigingen en gespam bij Knevel & Van den Brink was vanavond dan eindelijk het moment daar. In het programma Wie wordt De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland? maakte grappenbelg Ruben Nicolai hardhandig kennis met de voorkant van een Volvo S40, bestuurd door, inderdaad, de Allerslechtste Prutschauffeur van ons land.

Zowel de cameraman als Ruben raakte gewond toen finalist Pim in totale paniek raakte na een uitwijkmanoeuvre, hierdoor het gas vól intrapte en de handen voor de ogen sloeg (of het was een premature facepalm, kan ook). Echt veel schade liep niemand op, Ruben was enkel beurs en had een pijnlijke voet. De beelden -inclusief nasleep en ziekenhuisbezoek- zien er echter best wel dramatisch uit.

Beneden het fragment, hele uitzending terugkijken kan op UitzendingGemist.