Morgan Threewheeler: een speeltje voor 45.000 euro

Auteur: , 40 Reacties

Legio driewielers passeerden hier reeds de revue, waaronder deze retro vormgegeven Morgan Threewheeler. Zoals aangekondigd gaat het open tweezittertje in productie en hij komt naar Nederland. Voor een prijs van 45.000 euro kun je bij importeur Nimag een exemplaar bestellen.

Da’s een behoorlijk pak geld, maar de echte liefhebber krijgt er een hoge fun-factor voor terug. Het karretje weegt 500 kilo en is uitgerust met een 115 pk sterk V-twin blok van S&S Cycle. De tweecilinder staat garant voor veel koppel bij lage toeren. Een sprintje naar 100 km/u duurt niet langer dan 4,5 seconden en de topsnelheid bereik je bij 185 km/u.

Spreken de eigenschappen je op zich aan, maar heb je niets met klassiekers en rij je bovendien liever gewoon op vier wielen, dan is wellicht een KTM X-bow meer jouw ding.