Volkswagen CrossPassat – Waarom ook niet?

Auteur: , 39 Reacties

Als er één concern meester is in het opvullen van gaatjes en niches, dan is het de Volkswagen-groep (VAG) wel. Van de Polo maakten ze al eens een model op hoge poten met extra plastic, maar daar kan je niet zo comfortabel met je lange Nederlandse gezin mee over de onverharde, hobbelige bergweggetjes tussen Woerden en Nootdorp scheuren. Enter the CrossPassat.

In het onlangs gepubliceerde lijstje van populaire lease-units bezette de Passat de derde plek. Een goede prestatie, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Als je met een CrossPassat koperspubliek kan aantrekken dat nu toch maar voor een Land Rover of een Jeep Wrangler gaat, dan is dat mooi meegenomen natuurlijk.

Onze huis-fotosoepper Bart ten Hoeve sloofde zich uit op een Allroad-Passat, met bovenstaand resultaat. Wil je hem van iets dichterbij bekijken? Klik dan HIER voor groot.