Aanbieding: Ford Fiesta

Auteur: , 44 Reacties

Gloednieuw, ruim 8.000 km op de klok, en een 60 pk 1.3 dieselmolentje aan boord. En dat voor nog geen 3.000 euro.

Je zou haast denken dat er een addertje onder het gras zit. En dat zit er ook. Van rechtsachter oogt de Ford Feest nog wel goed, maar zodra je ‘m uit een andere hoek bekijkt zie je wat er aan schort. Ach, sinds Ken Block zijn Scooby voor een Ford heeft ingeruild zijn ze bij Ford wel gewend aan gecrashte Fiesta’s.

Aanbieding: Ford Fiesta

Een lang leven is de auto niet beschoren geweest, slechts 2 maanden heeft de eigenaar er van mogen genieten alvorens hij vakkundig in de kreukels werd gereden. Nou vraag ik me af: hoe kan deze auto nog 2.950 euro opleveren? Zijn de achterklep, -stoelen en ander plaatwerk nog zo veel waard dan? De airbags kunnen in ieder geval zo de prullenbak in, en dat zijn toch de onderdelen die geld waard zijn. Of zou het motorblok nog gespaard zijn? De boel ziet er in ieder geval aardig ontzet uit. Als er schade-experts zijn die me hier wijzer in kunnen maken, graag!

Aanbieding: Ford Fiesta

Het gebutste grijze gebakje kan door geïntereseerden in de Lutte worden opgepikt, en dat ligt helemaal in het Verre Oosten, vlakbij de snelweg, mooi op de weg naar Polen. Prosz? bardzo!