Video: puzzelen met het parapluutje van de Veyron GS

Auteur: , 46 Reacties

Een nieuwe Bugatti Veyron Grand Sport op Nederlands kenteken, kost je meer dan 2 miljoen euro. Voor dat geld krijg je een redelijk vlotte (407 km/u) open tweezitter. Een ideale luchtige reisgenoot in ons zonnige Nederland waar het slechts bij uitzondering regent.

Mocht je hebben voorzien dat het zou gaan regenen, dan was je vertrokken met de hardtop. Echter wanneer je plots wordt verrast de een lokale bui en de hardtop in de garage hebt laten liggen, dan is er altijd nog het handige paraplu-dakje. Daarmee mag je maximaal 130 km/u rijden en dat komt goed uit, want harder mag je in Nederland toch niet.

Hopelijk lukt het je dan om dat pluutje er een beetje vlot op te klikken. De heren in onderstaande video hebben geluk dat het nog niet regende, want dat parapluutje blijkt toch nog best een puzzeltje te zijn.