Lamborghini LP670-4 SV in bruin: sweet like chocolate?

Auteur: , 25 Reacties

Controversieel kleurenschema op deze Murciélago SV, wat vinden jullie van het matbruin met gouden rasstiertje? En van zijn oudere glossy broer?

De NorthWest Auto Salon windt er geen doekjes om maar wel vinyl en dus moest deze Lamborghini een matbruine wrap krijgen om in hetzelfde kleurenschema rond te kunnen rijden als de Diablo 6.0 SE die we later in het filmpje voorbij zien komen.

De medewerkers van onze afdeling trendwatching schudden het hoofd. Bruin is in opkomst maar niet iedereen is fan van deze kleur op een Murciélago SuperVeloce, dan doet zelfs roze het bij sommigen nog beter. Ongetwijfeld gaan de meningen over deze kleurencombinatie ook weer ver uit elkaar liggen, uw (ongetwijfeld creatieve) reacties zien wij dan ook met graagte tegemoet!

Klik voor de video!