Video: Zo lekker klinkt de Aston Martin V12 Zagato racer

Auteur: , 15 Reacties

De afgelopen weken hebben wel al ontelbare foto's en wat video's voorbij zien komen van Aston Martin's nieuwste model. En nu is er dan eindelijk een soort "rijtest" opgedoken. En ik kan alvast verklappen dat het geluid verslavend is.

Het Britse Autocar was zo gelukkig dat ze op een testcircuit even mochten spelen met een van de V12 Zagato’s die enkele weken geleden nog deel nam aan de 24 uurs race op de Nürburgring. Zo komen we er bijvoorbeeld achter dat deze raceversie 550 pk heeft (ipv 517 pk) en dat deze raceversie dezelfde transmissie heeft als de Aston Martin One-77. Toch leuk om te weten.

Ik zou zeggen geniet lekker van het heerlijke geluid dat deze V12 met raceuitlaat over ons heen stort! Overigens heeft Aston Martin onlangs ook al besloten dat er 150 exemplaren voor de openbare weg geproduceerd zullen worden. De prijs? Slechts 365.000 euro.