Rowan Atkinson crasht in zijn McLaren F1

Auteur: , 77 Reacties

Jep, Mr. Bean heeft niet alleen een classic Mini maar ook een hele fijne McLaren F1. Tenminste, die had hij tot gisteravond toen hij meerdere keren spinde alvorens een lantaarnpaal en boom te knuffelen.

Rowan Atkinson -die onlangs nog in Topgear het record in de reasonably priced car op zijn naam zette- ligt sinds gisteravond in het ziekenhuis. Rond half acht plaatselijke tijd vouwde hij zijn F1 om een lantaarnpaal en boom. Hij kon op eigen kracht uit zijn McLaren F1 stappen en heeft waarschijnlijk alleen een schouderblessure opgelopen. Omstanders melden dat meneer Atkinson geluk heeft dat hij nog onder de levenden is, wij zien de foto en zeggen: valt wel mee. Wel vloog de F1 na de crash in brand en aangezien de brand om 8.13 als “geblust” werd gerapporteerd (bijna drie kwartier na de crash) vrezen wij een total-lossje. Het lijkt op de foto allemaal wel mee te vallen maar wellicht is de brand pas na deze momentopname uitgebroken of zit de schade aan de achterzijde.

De exacte schade is echter nog even gissen zo lang we geen duidelijker beeldmateriaal hebben maar de McLaren F1 is al eerder opgelapt in 1999 toen Atkinson de neus van zijn F1 in de achterkant van een Rover Metro plantte. Ook na deze crash zal Atkinson zijn trots niet zomaar van de hand doen.

Foto via twitpic. Met dank aan iedereen voor de tips!