G-Power Typhoon is pimpalicious X5 xDrive 48i

Auteur: , 31 Reacties

G-Power heeft haar pakketje voor de BMW xDrive 48i van een opfrisser voorzien. Een bodykitje en een turbootje op je plus-sized Bimmer, geinig hoor!

Honderdzeventig extra veulentjes, oftewel een totaal van 525 paardenkrachten zijn onder de aangepaste motorkap van deze BMW X5 van G-Power te vinden. Tevens is er een koppel beschikbaar van 600 Nm in plaats van de standaard 475 Nm uit de xDrive 48i. Met al dat moois haal je een topsnelheid van 275 kilometer per uur en een sprintje naar de honderd kost met deze kolos slechts 4,7 seconden. Indrukwekkende cijfers die te danken zijn aan het G-Power SK III “Sporty Drive” supercharger system. Het enige wat misschien nog meer indruk maakt is de bodykit.

De 23 inch wielen passen namelijk keurig in hun flink uitgeklopte wielkasten. Daarnaast is de Typhoon flink volgehangen met plakplastic op voor-, zij- en achterkant. Hate it or love it, het is in ieder geval indrukwekkend. Ook het interieur kan volledig naar wens aangepast worden. Kosten voor de SK III turbomeuk inclusief volledig RVS uitlaat zijn €23.991 euro. Wil je de bodykit ook dan wordt je geacht nog eens €12.185 euro achter te laten en de Silverstone RS wielen inclusief Michelin plakkers kosten €8865,55 euro. Mocht je al dat geld willen uitgeven, neem dan wel je schroevendraaier mee, want je moet het er zelf ophangen voor deze prijs.