Tamara Ecclestone loopt er bij als een tokkie

Auteur: , 45 Reacties

Maar haar vader is wel miljardair. En ze heeft een gloednieuwe Ferrari 599 GTO voor de deur staan.

Ik moet zeggen dat als ze bij mij een dergelijke supercar voor de deur neerzetten, ik waarschijnlijk nog in mijn blote zak naar buiten zou rennen. Maar voor mijn deur liggen dan ook geen fotografen te wachten. Mevrouw Ecclestone had een weinig charmante roze pyjamabroek met dito Uggs aan, en het leek haar een goed idee om in die uitdossing even het nieuwe speeltje te gaan bewonderen. Voor een volledig overzicht van alle uitdagende poses kijkt u hier.

Bij deze is trouwens ook meteen de mythe dat Tamara Ecclestone een lekker ding is ontkracht. Ze was al eens onderwerp van een babe watch, en we zagen haar ook met weinig kleren in haar strijd tegen bont, maar van de meest recente platen worden we niet echt vrolijk. Zo zie je maar weer wat belichting en make-up kunnen doen. Even een vergelijkend plaatje en je begrijpt wat ik bedoel:

Zoek de verschillen

Het zal haar vriend/man/neukertje Omar Khyami waarschijnlijk worst wezen, die hoeft alleen maar even aan al die miljarden te denken om een vette glimlach op zijn gezicht te toveren. (via Mirror)