Doe een dansje als je benzine in je Murcielago gooit

Auteur: , 38 Reacties

Kijk! Deze man heeft plezier in zijn leven! Hij geeft geen fuck om hoge benzineprijzen en staat gewoon lekker te dansen terwijl hij zijn knalblauwe Lamborghini Murcielago Roadster volgooit met peut. Daar kunnen we in Nederland zuurpruimenland nog wat van leren.

De beste man is zo blij dat hij mag tanken dat er spontaan een uitgebreid vreugdedansje tegenaan gooit. Als mensen in Nederland staan te tanken kijken staan ze alleen maar zuur te loeren naar het bedrag op de pomp dat ze straks moeten betalen. Ze voelen gewoon de pijn van binnen terwijl hun tank langzaam volstroomt. Deze man heeft daar helemaal geen last van. En geeft hem eens ongelijk… Hij kan straks namelijk lekker planken in zijn Italiaanse supercar.

Fuck zure gezichten bij het tanken, doe lekker een dansje! Bekijk de video hieronder:

Doe een dansje!