Tom Cruise vs Coulthard’s Formule 1 auto [video]

Auteur: , 33 Reacties

Een Formule 1 auto op de weg houden is voor normale stervelingen onmogelijk, lukt het Tom Cruise?

Af en toe mogen anderen dan professionele coureurs een rondje in een Formule 1 auto rijden. Top Gear en Fifth Gear legden al verschillende malen bloot hoe verschrikkelijk moeilijk dat is. Alleen over je eigen angsten heen komen om de auto op snelheid te houden lijkt onmogelijk. Rij je eenmaal hard genoeg dan moet je een zeer hoge reactiesnelheid hebben om de auto op de weg te houden. Voorzichtig proberen is simpelweg niet mogelijk.

Zijn geloofsovertuigingen daargelaten lijdt Tom Cruise eigenlijk wel een droom-leven. Vliegen in straaljagers en helikopters. Genoeg cash hebben om een klein land te kopen en nu mag hij even aan het gas hangen van David Coulthard’s Formule 1 auto. Kan hij de krachten aan? Overleeft de auto het? Bekijk de video op autojunk.nl.